Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ: ΠΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!






"Εργαστήριο επιτυχημένου γονέα" στη Ζίτσα  έγινε το  Σάββατο 11 Νοέμβρη
από το Κέντρο Συμβουλευτικής Ε.Ι.Μ.Α.Ι. Ιωαννίνων .
Όσοι παρευρεθήκαμε είχαμε την ευκαιρία να αφουγκραστούμε και να προβληματιστούμε για το πώς τελικά χρειάζεται να επικοινωνούμε με τα παιδιά μας! Πώς να "κοιτάμε" σφαιρικά μια συμπεριφορά την οποία δεν μπορούμε να κατανοήσουμε και όχι γραμμικά. Πώς να προτείνουμε λύσεις, πώς να βάζουμε όρους και κανόνες μαζί με τα παιδιά, αλλά και πώς να αντιμετωπίζουμε οτιδήποτε έχει να κάνει με τη συμπεριφορά του παιδιού μας.
 Η συμμετοχή παρόλα αυτά δεν ήταν ικανοποιητική, αλλά αυτό δεν μας εμποδίζει να συνεχίσουμε να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε σε όλους εμάς που έχουμε αναλάβει αυτό το δύσκολο ρόλο του γονέα-κηδεμόνα και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για τα παιδιά μας!!
Να ευχαριστήσουμε θερμά τις κυρίες Μαρία Αντωνάτου,Μέντορας Γονεϊκής Μέριμνας,  Αγγελική Δρακοπούλου, Ψυχολόγος-Ψυχοπαιδαγωγός και Αντιγόνη Βρέλλη, επίσης Ψυχολόγος-Ψυχοπαιδαγωγός για την εθελοντική τους προσφορά να έρθουν στη Ζίτσα και φυσικά την κυρία Έφη Θεοδωροπούλου, Παιδαγωγός, που ανέλαβε την όλη διοργάνωση!
Επίσης να ευχαριστήσουμε και την Αντιδήμαρχο Πολιτιστικών του Δήμου Ζίτσας κυρία Γιάννα Γεωργούλη για την βοήθειά της!
Ήταν μια ενημερωτική εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού και Νηπιαγωγείου και του Συλλόγου Γυναικών Ζίτσας.









Δεν υπάρχουν σχόλια: